A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só kézzel bányászott
és aprított ételízesítő,
mentes minden adalékanyagtól és környezeti
szennyeződéstől.
Az Erdélyben bányászott parajdi sóban számos
ásványi anyag és nyomelem megtalálható.
Parajd, mint a Kárpát-medence egyik
legfontosabb bányászati helye már a rómaiak korában ismert volt. A parajdi só
értékét mutatja, hogy különböző adókat vetettek ki rá és a szállítási útvonalak
kialakulására is nagy hatással volt.
A minőségi, nem jódozott alapanyag nem rejt
magában csomósodásgátló szert és adalékanyagot sem.
Ízesítsük ezzel a természetes tisztaságú sóval
a húsokat, salátákat. Gazdag ízvilágot kapunk, ha a halakat, baromfihúsokat
elősózzuk. Ajánlott a Nature Cookta étkezési sóval tartósítani a káposztát, így
levele ropogós marad. Főzéskor és sütéskor is bátran használjuk mindenféle
típusú étel ízesítésére.
A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól
távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják
minőségét.
Tartalma: 100% parajdi só