Tápanyagdús nassolnivaló
A kesudió elősegítheti a
fogyást, a vércukorszint-szabályozást és a szív egészségét, a dióhoz hasonlóan.
Alacsony cukortartalmú, rostban, szívbarát zsírokban és növényi fehérjében
gazdag. Jó réz-, magnézium-, és
mangánforrás - amik fontos tápanyagok az energiatermelés, az agy egészsége,
az immunitás, és a csontok egészsége szempontjából.
A kesudió gazdag karotinoid és polifenol antioxidánsokban, amelyek
segíthetnek a gyulladás csökkentésében,
védelmet nyújthatnak a betegségekkel szemben.
Gazdag rost- és fehérjetartalma hozzájárulhat az éhség csökkentéséhez és a teltségérzés
fokozásához. Ezek a tényezők együttesen segíthetnek a túlsúly csökkenésében.
A dióban gazdag étrend bizonyítottan jótékony hatással van a szív
egészségére. Úgy tűnik, hogy a kesudió bizonyos előnyöket nyújthat a vérnyomás,
a trigliceridek, és a koleszterinszint csökkentésére.
A kesudió alacsony cukortartalmú, és rostban gazdag - két tényező, amelyek
együttesen hozzájárulhatnak a vércukorszint
csökkentéséhez, és a 2-es típusú cukorbetegség
kialakulásának megelőzéséhez.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem
besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes;
Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Gluténmentes;
Élelmirost-forrás; Fehérjeforrás; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény; Hozzáadott
cukor mentes
1 adag = ízlés szerint
Fogyasztás: ízlés szerint
Tárolás: jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett
helyen, gyermektől elzárva
Összetevők: 100%
bio kesudió (Anacardium occidentale); Allergének: nyomokban más dióféléket is tartalmazhat
Összetevők Egységenként 100 g
Energia 2314 kJ/553 kcal
Zsír 44 g
- amelyben telített zsírsav 8 g
Szénhidrát 30 g
- amelyben cukor 6 g
Rost 3 g
Fehérje (protein) 18 g
Só 12 mg
Kalcium 37 mg
Vas 7 mg