A Kápiás Lunghi tésztánk évek óta fejlesztés alatt áll, számos
tesztelési és fejlesztési fázison ment keresztül, hogy a lehető legjobbat
kínálhassuk.
A kápia paprika rengeteg C-vitamint tartalmaz, koleszterincsökkentő hatása van, serkenti
az anyagcserét, szabályozza a vérkeringést. Magas antioxidáns tartalma védelmet nyújt a szabadgyökök ellen támogatja
az általános egészség megőrzését. Magas
rosttartalma segít az emésztésben, hosszantartó jóllakottság érzetet
biztosít. Vitaminokban gazdag, erősíti
az immunrendszert, javítja az emésztőrendszer működését.
A Kápiás
Lunghi tészta tökéletesen felveszi a különböző szószokat, így ízletes és szaftos
fogásokat készíthetünk vele. Durum búzalisztből készül, garantálja a tészta tökéletes állagát és ízét, alacsony glikémiás
indexű, miközben a magas búzafehérje biztosítja a tészta rugalmasságát főzés
közben. A tojásmentesség
lehetővé teszi, hogy a terméket tojásallergiában szenvedők is, a vegán, vagy
vegetáriánus étrendet követők is fogyaszthassák. A magas fehérjetartalom támogatja az izomépítést, az egészséges
életmódot. Az alacsony glikémiás index hozzájárul a stabil vércukorszinthez, segít az egészséges testsúly
fenntartásában.
A lassú,
alacsony hőmérsékletű szárítási folyamatunk megőrzi a tészta természetes ízét
és rugalmasságát, így kiváló minőséget biztosít. A gyengéd szárítás minimalizálja a tápanyagok,
mint például a fehérjék és a komplex szénhidrátok lebomlását. A kíméletes
előállításnak köszönhetően tésztánk
gyorsabban fő meg, mire "al dente" állagot ér el. A lassú
szárítási folyamat egyenletesen távolítja el a nedvességet, hozzájárulva ezzel
a tészta hosszabb eltarthatóságához, adalékanyagok nélkül.
Főzés: csak 2-3 perc forrásban lévő vízben,
majd 2-3 perc pihentetés fedő alatt.
Ideális választás, ha gyors és egyszerű, ízletes,
és tápláló ételt szeretnénk.
Zöldségtartalom: 30% friss kápia paprika