Levendula gyümölcs
teánk 25 % levendulavirágot tartalmaz. Hosszas tesztelés alapján választottuk
ki az ízkombinációt, hogy a legmegfelelőbb összhatást érjük el.
A levendula stresszoldó, nyugtató hatása gasztro
termékek fogyasztása esetén is érvényesül.
Termékfejlesztésben partnerünk a 35 éve működő sóskúti és sziráki üzem.
(Legújabb fejlesztésük
a bio módszerrel (gőz és magas
nyomás) üzemelő csíraszegényítő,
melynek feladata a szerves idegenanyagok eltávolítása a gyógy- és
fűszernövényekből.)
Összetevők: gyümölcstea-keverék (almatörköly, citromsav, pörkölt
cikóriagyökér, almasav, maracuja-aroma, zöldcitrom-olaj, csipkebogyó,
citromhéj, vanília-, tejszín- és joghurtaroma, joghurtpor, maracuja
granulátum), levendulavirág, szederlevél, hibiszkuszvirág