Nature Cookta Kakaó Holland 20-22% 200 g

Nincs raktáron

A holland kakaó felhasználása egyedülálló ízélményt ad, legyen szó ételekről vagy italokról. Minőségi sütemények és pékáruk készíthetők a használatával. Kitűnő összetevője lehet a pudingoknak, forró csokokládéknak, szirupoknak is. Adható hozzá gyümölcs, méz, fahéj, vanília, de még chili is.

A Nature Cookta Kakaó mélybarna színével, és 20 - 22 %-os kakaóvaj tartalmával igazi különlegesség. Kifogástalan aromájú, nagyon lágy ízű, bármilyen hőmérsékletű folyadékban egyszerűen oldódik. Általánosságban a 10 - 12%-os kakaót használják. A 20 - 22 %-os kakaóval sokkal jobb ízt kapunk, növelhetjük az italok, és ételek élvezeti értékét.

Fogyasztási javaslat: egy kiskanálnyi kakaót keverjünk össze természetes édesítőszerrel (xilit, eritrit), pár kanál kókusztejjel keverjük simára, majd folyamatos keverés mellett öntsünk még hozzá kókusztejet! 

Tartalma: 100% holland kakaópor

Átlagos tápérték 100 g-ban:

Energia: 1155 kJ/276 kcal

Zsír: 21 g amelyből telített zsírok: 13,3 g

Szénhidrát: 11 g amelyből cukrok: 1,3 g

Rost: 12,2 g

Fehérje: 20 g

Só: 0,3 g

Származási hely: Malajzia 

1 290 Ft
szállítási díj nélkül