A holland kakaó felhasználása egyedülálló
ízélményt ad, legyen szó ételekről vagy italokról. Minőségi sütemények és
pékáruk készíthetők a használatával. Kitűnő összetevője lehet a pudingoknak,
forró csokokládéknak, szirupoknak is. Adható hozzá gyümölcs, méz, fahéj, vanília, de még chili is.
A Nature Cookta Kakaó mélybarna színével, és 20 -
22 %-os kakaóvaj tartalmával igazi különlegesség. Kifogástalan aromájú, nagyon
lágy ízű, bármilyen hőmérsékletű
folyadékban egyszerűen oldódik. Általánosságban
a 10 - 12%-os kakaót használják. A 20 - 22 %-os kakaóval sokkal jobb ízt kapunk,
növelhetjük az italok, és ételek élvezeti értékét.
Fogyasztási javaslat: egy kiskanálnyi kakaót
keverjünk össze természetes édesítőszerrel (xilit, eritrit), pár kanál
kókusztejjel keverjük simára, majd folyamatos keverés mellett öntsünk még hozzá kókusztejet!
Tartalma: 100%
holland kakaópor
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 1155 kJ/276 kcal
Zsír: 21 g amelyből telített zsírok: 13,3 g
Szénhidrát: 11 g amelyből cukrok: 1,3 g
Rost: 12,2 g
Fehérje: 20 g
Só: 0,3 g
Származási hely: Malajzia