Ez a "mindenmentes"
alapanyag bármelyik diétába
könnyen beilleszthető.
A Nature Cookta Konjac liszt különlegessége
legfőbb alkotóelemében, a glükomannánban rejlik, amely kiváló vízmegkötő hatású.
Gazdaságos választás a főzelékeink, mártásaink sűrítésére, desszertjeink
állagának javítására. Kiváló állagú tésztákat kaphatunk, ha bármilyen
magliszthez egy teáskanál Nature Cookta Konjac lisztet keverünk. A nagyfokú sűrítőképesség miatt a készített
finomságokhoz már egy kevés alapanyag is elegendő.
Fontos tudnivaló,
hogy a vele való sűrítéskor a konjac lisztet először hideg vízzel keverjük el, majd azonnal öntsük a forró ételhez, megakadályozva ezzel, hogy
összecsomósodjon!
A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket
okoz!
Tartalma: 100 %
konjac liszt