Nature Cookta Tápióka keményítő 500 g

A kasszáva gyökeréből nyert keményítő a ,,mindenmentes" konyha alapanyaga. Alkalmazásával tökéletesen sima és csomómentes ételek készíthetőek.

A kasszáva a fejlődő országok alapvető élelmiszere, elterjedését segítette, hogy kicsi a vízigénye, és kevésbé jó minőségű földben is megterem. Gyökeréből lisztet, alkoholtartalmú italt, és keményítőt is készítenek.

A Nature Cookta Special Tápióka keményítő sajátos eljárás során készül, a hagyományos liszt helyett is használható alapanyag. Elsősorban sütéshez ajánlott, de kiváló szószok, főzelékek sűrítéséhez is. Maglisztekhez is hozzákeverhetjük, így igazi, szivacsos belsejű kenyeret kapunk eredményül. A tápióka keményítőből sütött pékáruk legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a tetejük kérgesre, finoman ropogósra sül.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1491 kJ/351 kcal

Zsír: 0,1 g Telített zsírok: 0 g

Szénhidrát: 87 g amelyből cukrok: 0 g amelyből keményítő: 87 g

Fehérje: 0,3 g

Só: 0 g 

790 Ft
szállítási díj nélkül