"Ez a tészta szósz nélkül is olyan, mint az igazi paradicsomos spagetti, annyira finom az íze!"- mondta róla egy vásárlónk.
Több mint egy évtizedes fejlesztés, és tapasztalatszerzés eredményeként
készült el ez a különleges tészta.
A paradicsom C-vitamint, likopint, és más antioxidánsokat is tartalmaz.
A likopin adja a paradicsom vörös színét, hozzájárul a szív-, és érrendszer
egészségéhez. A magas antioxidáns
tartalom védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, támogatja az általános
egészség megőrzését. A magas
rosttartalom segít az emésztésben, hosszantartó jóllakottság érzetet
biztosít. Vitaminokban gazdag,
erősíti az immunrendszert, javítja az emésztőrendszer működését.
A durum
búzaliszt garantálja a tészta tökéletes állagát és ízét, alacsony
glikémiás indexű, miközben a magas búzafehérje biztosítja a tészta
rugalmasságát főzés közben. Az alacsony glikémiás index hozzájárul a
stabil vércukorszinthez, segít az egészséges testsúly fenntartásában. A tojásmentesség lehetővé teszi, hogy
a terméket tojásallergiában szenvedők is fogyaszthassák, valamint a vegán, vagy
vegetáriánus étrendet követők számára is ideális választás.
A lassú,
alacsony hőmérsékleten való szárítás megőrzi a tészta természetes ízét és
rugalmasságát. A gyengéd szárítási
folyamat csökkenti a tápanyagok, például a fehérjék és a komplex
szénhidrátok lebomlásának esélyét. A lassú száradás egyenletesen
eltávolítja a nedvességet, ami hozzájárul a tészta hosszabb eltarthatóságához
anélkül, hogy adalékanyagokat kellene használni.
Főzés: mindössze 2-3 perc forrásban lévő vízben, majd 2-3
perc pihentetés fedő alatt.
Zöldségtartalom: 40% paradicsom