A sütőtök C-,
E-vitaminokban, karotinokban, vasban, magnéziumban gazdag, erősíti az immunrendszert. A rostgazdagsága segíti
az emésztést, a tápanyagok felszívódását, hosszantartó teltségérzetet biztosít,
csökkentve az étvágyat. Magas antioxidáns tartalma védelmet nyújt a
szabadgyökök ellen, és támogatja az általános egészség megőrzését.
Az sütőtökös orsó tésztánk 30% sütőtök
tartalommal készül, egyedülálló
ízélményt nyújt. Magas
fehérjetartalma támogatja az
izomépítést, az egészséges életmódot. Alacsony glikémiás indexe hozzájárul
a stabil vércukorszinthez, segít az egészséges testsúly fenntartásában. A magas
búzafehérje, és a sütőtök tápanyagai biztosítják a tészta rugalmasságát főzés
közben. A tojásmentesség lehetővé teszi, hogy a terméket
tojásallergiában szenvedők, a vegán, vagy vegetáriánus étrendet követők is
fogyaszthassák.
Főzés: mindössze 2-3 perc forrásban lévő vízben, majd
2-3 perc pihentetés fedő alatt. Ez a gyors és egyszerű módszer tökéletes
választás, ha finom, és tápláló ételt szeretnénk készíteni rövid idő alatt.
Zöldségtartalom: 20% sütőtökpüré, 10% sárgarépapüré