Egy vásárlónk véleménye: "Egy kis fahéjas porcukorral megszórva olyan, mintha szilvás gombócot ennék."
A szilva és a feketeáfonya C-vitaminban, flavonoidokban,
rostokban gazdag. Elősegítik az
emésztést, támogatják a szív-, és érrendszer egészségét. A magas antioxidáns tartalmuk védelmet
nyújt a szabadgyökök ellen, támogatja az általános egészség megőrzését. A magas rosttartalmuk segít az
emésztésben, hosszantartó jóllakottság érzetet biztosít. Vitaminokban is gazdagok,
erősítik az immunrendszert, javítják az emésztőrendszer működését.
A Szilvás-Áfonyás Szélesmetélt formája kiválóan megtartja a
szószokat, az ízeket, így minden falatban élvezhetjük az étel ízét. Az alacsony glikémiás indexe hozzájárul a stabil vércukorszinthez, segít az egészséges testsúly fenntartásában. A durum búzaliszt garantálja a tészta tökéletes állagát és ízét, a magas búzafehérje biztosítja a tészta rugalmasságát főzés közben. A tojásmentesség lehetővé teszi, hogy a terméket tojásallergiában szenvedők is fogyaszthassák, valamint a vegán, vagy vegetáriánus étrendet követők számára is ideális választás.
A gyengéd szárítási folyamat csökkenti a tápanyagok, például a fehérjék és a komplex szénhidrátok lebomlásának esélyét. A lassú száradás egyenletesen eltávolítja a nedvességet, ami hozzájárul a tészta hosszabb eltarthatóságához anélkül, hogy adalékanyagokat kellene használni. A lassú, alacsony hőmérsékleten való szárítás megőrzi a tészta természetes ízét, és rugalmasságát, jobb minőségű, élvezetesebb élményt nyújt.
Főzés: mindössze 2-3 perc
forrásban lévő vízben, majd 2-3 perc pihentetés fedő alatt. Tökéletes választás
a gyors és egyszerű, ugyanakkor finom, és tápláló ételek kedvelőinek.
Gyümölcstartalom: 40% szilva és
feketeáfonya