A zabpehely és
kukoricapehely mellé egész diót, és 100% diókrémet keverünk, étcsokoládéval és
datolyasziruppal édesítjük, majd jól megpakoljuk aszalt sárgabarackkal.
Ezzel az összhanggal
felidéződik a zserbó sütemény ízélménye.
Összetevők: gluténmentes zabpehely,
gluténmentes kukoricapehely, dió (16%), datolya
szirup, olívaolaj, aszalt sárgabarack, étcsokoládé (kakaómassza, cukor,
kakaóvaj, napraforgó
lecitin; kakaó szárazanyag tartalom legalább 60%), 100% dió paszta, só
Allergén anyagok vastagon kiemelve.
A termék glutén-, tej-, laktóz- és
szójamentes.
Átlagos tápérték / 100 g tartalmaz:
Energia: 1958kJ / 468 kcal
Zsír: 27 g
- amelyből telített zsírsavak: 5 g
Szénhidrát: 45 g
- amelyből cukor: 12 g
Fehérje: 10 g
Rost: 7 g
Só: < 0,1 g
Ajánlott napi adag: 40-50 g
Felhasználási javaslat: Fogyaszd
tejjel, joghurttal, friss gyümölccsel reggelire, ropogtasd magában nassolni
valóként, vagy dobd fel vele kedvenc desszertedet!